Voor het gastenboek

  • Viviane
    Voor het huwelijk van onze dochter zijn wij van de kerk in Latem naar onze feestzaal gevaren. “Auberge du pecheur” Gelukkig hadden we zowel een fotograaf aan boord als aan de Auberge. De foto’s aan boord en het aankomen van het koppeltje, met al die opwachtende gasten lang het water, zijn een unieke herinnering voor zowel ons als onze dochter.
  • D.D. Naturoteek
    Sedert 7 jaar huren wij een 20-tal keer per jaar een namiddag de “La Rosa” af voor onze klanten. Het is één van de weinige evenementen waar onze artsen en apothekers vragen wanneer ze nog eens meekunnen. Als klantenbinding is dit een onovertrefbaar event binnen onze portefeuille.
  • Philippe
    Op mijn 40ste verjaardag te vieren, huurde we de “La Rosa” voor een ganse dag + nacht. Samen met mijn beste vrienden zijn we vertrokken aan de Auberge en hebben we een ganse dag gevaren naar Gent ent terug. Na een maaltijd op het terras van de brasserie bleven wij overnachten met onze twee kinderen en ’s morgens stond ons ontbijt in de Auberge klaar. Onze kinderen hopen dat we voor mama hetzelfde gaan doen op haar verjaardag.
Speciale momenten om te koesteren, daarom varen wij graag voor u.